Sva raskoš mramor uzorka

Ako ste ljubitelj kamena, posebno bijelog mramora, došli ste na svoje. Barem kada je riječ o interijerima. Popularan je kod uporabnih i ukrasnih detalja, ali suvereno je zavladao i u kupaonicama. Zapravo, ne samo u kupaonicama, nego općenito u svijetu keramike. I to nije novost, tako je već nekoliko posljednjih godina, ali dominacija ne prestaje ni u 2018 godini. To dokazuju sajmovi keramike, koji predstavljaju najnovije trendove i najavljuju šta nas to čeka u narednom periodu.

Palatina_30_x_60_White_Marble_Effect_Tiles_in_Beautiful_Bathroom_b4faeeba-aff3-405d-aae2-995dc779b7f7_2048x2048

Posljednji sajam keramike koji smo posjetili, CNR Unicera Seramik ve Banyo Fuari 2018,  održan u Istanbulu od 28. veljače do 3. ožujka 2018. potvrđuje gore navedeno.

Čeka nas predivni mramor: u kupaonici, kuhinji, hodniku….u svim prostorijama kojima želite dodati dozu glamura i ekskluzivnosti.

Marble+Effect+White+Floors-statuario-altissimo

I dok su posljednjih godina „boom“ bile velike dimenzije keramike, mramor nam sada stiže u svim formatima: od mozaika, preko heksagona, do spomenutih ogromnih dimenzija. Sve su to dimenzije koje je moguće kombinirati u različitim prostorima, i prilagoditi i najzahtjevnijem prostoru.

Osim što su u ponudi različite dimenzije, tu je i veliki izbor samih uzoraka mramora. Za one koji idu na malo sigurniju kartu, tu je diskretnija šara, koja će unijeti eleganciju u prostor. S druge strane, za one hrabrije, tu je intenzivna šara, koja će prostor učiniti dinamičnijim.

big-marble-slabs-bathroom

Trebamo li napomenuti da je mramor uzorak jedan od zahvalnijih uzoraka za kombiniranje: voli zelenilo, obožava zlatne detalje, ali i tamne boje su dobrodošle, jer upravo one kontrastom naglašavaju svu ljepotu mramora.

Uživajte u mramoru: na podu ili zidu prostorije, ili u diskretnom detalju!

sublime white brillo ceramicasublime cifre ceramicaMarble+Effect+White+Floors-statuario-altissimo ceramicamarazzi allmarbleAllmarble_marazziMarazzi_Stonevisionmarble effect

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s