Sustavi grijanja i jedva čekamo pad temperatura

Pisali smo o velikom izboru keramike, za interijere i eksterijere, o izboru sanitarija, detaljima, i još dosta toga. Sve spomenuto garantira ugođaj koji zaslužujemo! Ipak, postoji jedna stavka koja na prvu nema veze s temama salona keramika, ali ima s ugođajem i ambijentom o kojem pričamo/pišemo.

Radi se o temperaturi. Pri tome mislimo na unutarnju temperaturu, bez koje je nemoguće stvoriti kompletnu atmosferu u bilo kojoj prostoriji, ne samo u kupaonici. Bilo da se radi o grijanju ili hlađenju, kod nas je moguće pronaći rješenje za sve klimatizacijske potrebe!

DAIKIN-SEnsira.png

U sklopu našeg salona imamo tim koje se specijalizirano bavi projektima klimatizacije i ventilacije. Tu su obuhvaćeni poslovi projektiranja, prodaje kompletne opreme, te u konačnici montaže na projektima klimatizacije objekata.

Riječ je o svim oblicima grijanja, hlađenja ali i upravljanja sustavima. I, ne manje važno, nudimo smanjenje operativnih troškova korištenjem energetski učinkovitih tehnologija.

header.image (1).jpg

IMG_0170.jpg

golubica2.jpg

Kako su ljetne temperature, gužve i cijene na vrhuncu, sve investicije i planovi okreću se već na idući period, onaj hladni zimski. Znamo da je to trenutno teško zamislivo, ali sjetimo se samo od kad planiramo ljeto i godišnje odmore…i već su pri kraju!

Dakle, tema je grijanje! Široka tema koja zahtijeva puno teksta, koji ćemo ovom prigodom minimalizirati, i samo vas upoznati sa svim opcijama koje nudimo.

Osim vatre i zvukova pucketanja drveta, postoji još niz suvremenih mogućnosti koji garantiraju zimsku idilu: podno grijanje, zidno grijanje, centralno grijanje, dizalice topline i solarne sustave koji osim za grijanje služe i za opskrbu toplom vodom…! Sve su to suvremene opcije koje nude maksimalno učinkovita rješenja za grijanje kako kuća i apartmana, tako i poslovnih objekata, dvorana ili hotela.

IMG_6047.JPG

solar4.jpg

kamin-dora-kamini-posa_600x600.jpg

Ono o čemu se u konačnici najviše razgovara je estetika, i potreba da se sva funkcionalna rješenja upakiraju u elegantno pakiranje koje će nalikovati umjetničkom djelu. I da, i to je moguće.  U našem salonu se kriju imena i rješenja koja spajaju dizajn i tehnologiju. Vaše je samo da dođete i iznesete svoje zahtjeve i želje…a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s