Keramika u kuhinji!

Da je keramika bezvremenski materijal dokazuje njena upotreba upravo u kuhinji: iako su trendovi posljednjih godina donijeli neke nove materijale, keramika i dalje prednjači!

Kaljeno staklo, tapete, MDF ploče, kamen,…sve su to opcije za zidne obloge u kuhinji. Ipak, većina se i dalje opredjeljuje upravo za  keramičke pločice. Zašto?

colorful-kitchen-tiles-backsplash

Malo je materijala na tržištu čiji je izbor boja, uzoraka i dimenzija toliko velik. Ljubitelji rustikalnih interijera odabrat će pločice u terakota nijansi, dok će oni koji naginju modernim linijama odabrati trodimenzionalne, ili pločice s uzorkom mramora?! Kako bilo, u izboru keramičkih pločica svatko će sebi odabrati ono što mu najbolje odgovara. S ostalim materijalima je dosta ograničenja, ili po pitanju dimenzija, uzoraka, održavanja ili u konačnici, cijena.

Keramika se pokazala kao jednostavan materijal za postavljanje, za održavanje, ali je i cijena toliko široka da se svaki budget može uklopiti i probrati nešto za sebe.

TBK-Front

 

Konkretno u kuhinji keramika svoje mjesto nalazi i na podu i na zidu. Kao i u dosta drugih oblasti, poput mode, tako i u interijerima više nije strogo pravilo da zidne i podne pločice moraju biti iste….moguće je pograti se nijansama, dimenzijama i uzorcima. U konačnici se dobije zanimljiva slika!

Izbor zidnih kuhinjiskij pločica je ogroman. Od mozaika i pločica malih dimenzija, preko popularnog metro uzork,a do imitacije prirodnog kamena, velikih dimenzija. Podne pločice su nešto skrominijeg izbora, iako, često ćemo svjedočiti interijerima tj kuhinjama gdje je isti odabir podnih i zidnih pločica. Čest primjerak su heksagonske pločice, koje se „proljevaju“ sa zida na pod prostorije.

3816e91faba8bf4c6fe2fa48aac7bd0f

nova-hex-tile-hexagon-tile-hexagon-tiles-in-shades-of-grey-and-cream-for-a-modern-kitchen-white-hexagon-tile-nova-hex-smoke-ceramic-mosaic-tile-nova-hex-ceramic-tile

Close up background tiles splashback and stove top
Close up background of tile splashback in contemporary kitchen

­

Zaključak priče o keramici u kuhinji je jasan…uz šaroliku ponudu različitih materijala, keramičke pločice i dalje suvereno vladaju interijerima. Svi nadolazeći trendovi na istom su tragu; jer dokle god klijenti zahtjevaju jednostavno održavanje, atraktivan izgled i pristupačnu cijenu, dotle će i keramika biti vodeći materijal u kuhinjama!

The-Barwil-PH500-Kitchen-Contemporary-Kitchen-New-Orleans-by-CBDlofts-Trinion-Properties-LLC-2018-02-20-16-14-35

Zašto odabrati AT Kerametal kako najbolje mjesto kupnje keramike?

AT Kerametal je firma koja preko 20 godina posluje u polju keramike i sanitarije sa izgrađenim poslovnim odnosima i suradnjom sa renomiranim proizvođačima keramike kao što su: Marazzi, La Fabrica, Baldocer, Dual Gres…i mnogi drugi.

Gruppo Marazzi jedan je od najvećih svjetskih proizvođača pločica. Na prvom je mjestu u Europi u proizvodnji keramičkih pločica. Kompletan i raznovrsan asortiman u stanju je odgovoriti na različite estetske i funkcionalne zahtjeve. S više od 5000 kombinacija boja, formata, dezena, moguće je ponuditi klijentima “kompletan projekt”.

Uljepšajte svoj dom, ured ili poslovni prostor keramikom iz našega bogatog asortimana i budite sigurni u kvalitetnu ponudu i uslugu koja vas očekuje u AT Kerametalu!

https://www.facebook.com/kerametal.ljubuski/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s