Predmet želje: Walk in tuš kabine

Dizajn kupaonica, sanitarija i popratne opreme nikada nije bio maštovitiji. Ako ste u procesu gradnje, opremanja ili renoviranja kupaonice znamo da vam nije jednostavno. Veliki izbor u salonima, dobronamjerni savjeti sa svih strana, internet inspiracija također …teško je snaći se i konačno odabrati.

Ono što ćemo vam upravo predstaviti poželjan je komad u kupaonicama već nekoliko godina. Radi se o takozvanim walk in tuš kabinama.

Osim atraktivnog izgleda, postoji niz prednosti koje vežemo za ovaj tip tuš kabina, u poređenju s onim nešto klasičnijega izgleda, ili standardnih kada. Elegantnost u izgledu, jednostavnost u izvođenju ali i značajna fleksibilnost u smislu dimenzija.

Walk in tuš kabina ima gotovo neograničenu mogućnost dimenzija. Za razliku od klasičnih tuševa, gdje se morate voditi standardnim dimenzijama iz ponude, ili pak planirati komade kojima ćete zadovoljiti prostor planiran za tuš, walk in tuševi u razini poda nemaju takva ograničenja.

Walk in tuš može biti uokviren zidovima kupaonice, ili staklenim stjenkama.

Staklena stjenka ne stvara vizualne barijere u interijeru i samim time kupaonica se doima prostranijom. Mogu biti minimalističke, sa što manje vidljivih profila, nosača, ili ipak dominantne: zlatne ili crne?!

Radi se o ravnoj površini u ravnini poda, bez vertikalnih barijera, čime je pristup olakšan i za one najmlađe ali i najstarije korisnike.

Ovaj tip kabina tražen je i zbog lakšeg održavanja, budući da imate manje elemenata za čišćenje: tu su samo baterija i kanalica za odvod vode. Najčešće se smještaju u skučene prostore, gdje je svaki centimetar bitno dobro iskoristiti, ali primjenu nalaze i u komotnijim interijerima. Nerijetko se nalaze uz standardnu kadu, pa ako ste u žurbi, slijedi tuširanje u walk in tušu, a ako slijedi vrijeme koje odvajate za uživanje, iskoristit ćete kadu.

Stoga popularnost walk in tuš kabina ne čudi. Ne radi se o trendu, sigurno je da će ta popularnost potrajati…još dugo. Jer, teško je zamisliti da je izvedivo nešto elegantnije i jednostavnije!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s